Huis | Contact
 
    
 

Disc en Belleville Producten

          

Disc Springs
Disc Springs zijn conisch gevormd hoekige schijven, die in axiale richting worden geladen. Disc Springs bieden een goed ontwikkelde oplossing voor veel technische problemen. Door een unieke combinatie van hoge kracht in een kleine ruimte, Disc Springs kan worden gebruikt als enkele disc of gerangschikt in stacks. Een veer stack kan bestaan uit enkele veer of parallelle voorjaar sets. Disc Springs zijn verkrijgbaar met of zonder contact flats. Disc Springs zijn vervaardigd volgens DIN 2093. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van uw opgegeven toepassingen. Disc Springs zijn meestal vervaardigd uit AISI 6150 materiaal. Andere materialen zijn ook beschikbaar op aanvraag.

 

          

Belleville Washers
Disc en Belleville draagt Belleville wasmachine in keizerlijke evenals metrische maten. Belleville ringen ook wel conische veerringen zijn vervaardigd volgens DIN 6796 en zijn specifiek ontworpen voor Heavy Duty Geboute sectie zoals Bus Bars, Transformers, Gelijkrichters, warmtewisselaars, transmissie, etc. Deze ringen zijn bedoeld om het effect van de instelling waarvan de resultaten tegen te gaan in bout / moer samenstellingen werken los. Ze effectief te voorkomen dat versoepeling van de assemblage onder variŽrende radiale belasting en zijn ontworpen voor gebruik met korte bouten voornamelijk aan stuwkracht onderwerp.

 

          

Golf veerringen
D en B draagt alle soorten golf veerringen als per   DIN 137   &   DIN 6904 . Deze golf ringen zijn gemaakt van eerste kwaliteit verenstaal, roestvrij staal, koper en andere materialen die gemakkelijk in zeer standaardformaten. Golf ringen zijn golvende metalen ringen ontworpen om een compenserende veerkracht te bieden en een belasting handhaven of nemen shock. Dit zijn de schijf van onregelmatige vorm gevormd op zodanige wijze dat wanneer het geladen afbuigt, werkt als een veer en zorgt voor een voorspanning tussen twee oppervlakken. Golf ringen zijn zeer nuttig voor beperkte radiale ruimte en gematigde strekking belasting bv axiale laden van kogellager.

 

          

Vulringen
Kartelringetjes zijn Disc Springs met trapeziumvormige Dwarsdoorsnede aan beide kanten voor het grijpen. Getande veiligheid ringen zijn klaar om ringen te passen aan preload houden en losraken te voorkomen. Omdat de bout wordt aangedraaid de vertanding crunch in de paring gezichten en voorkomt dat de schroef uit tot het losmaken als gevolg van trillingen. Ook de schijfvorm wel de noodzakelijke spanning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten te passen bouten of schroeven. De diameters voor kartelringetjes zijn afgestemd op de afmetingen schroeven. De buitendiameter van de ring is afgestemd op de kop diameter schroefkop. Dit maakt het mogelijk met behulp van schroeven en bouten, waaronder verzonken koppen.

 

          


LockRite Ringen

LockRite Wasmachines worden gebruikt in paren. Beide ringen zijn radiale tanden en worden geassembleerd tegenover elkaar. Lock Rite Ringen kan worden gebruikt met Bouten en schroefgaten. Bij gebruik met bouten en moeren ťťn paar worden gebruikt aan beide zijden. Lock Rite Ringen elimineren van het gebruik van lijm voor het blokkeren als het stelt automatisch de gewrichten.

   
Home | Disc Springs | Belleville washers | Ball Bearing Washers | Golf Veerringen| Vulringen | LockRite Ringen | Gebogen Sluitringen | Profiel  | Downloads | Contact | Aanvraag  
   
Best View in Chrome, FF at 1024x768 Px Designed & Hosted by : MID†††Promoted by : GID